Individuele behandeling

Ware transformatie is mogelijk

Heb jij al wat behandelingen elders gehad en is er maar weinig dat jou echt verder helpt?
Vaak wordt er in de gezondheidszorg teveel de nadruk gelegd op de ziekte, het symptoom of de klachten.  Het ontbreekt vaak aan een diepgaand contact waarin jij je als mens volledig open en kwetsbaar kan opstellen, zodat de pijn en wonden eindelijk kunnen genezen.
In mijn praktijk zie ik vaak terug dat stressoren in het dagelijks leven, klachten en patronen direct in verbinding staan met een diepere laag van mensen hun wezen. Echter blijft het intermenselijke contact waarbij er op wenselijk niveau verbinding wordt gemaakt vaak uit bij de reguliere gezondheidszorg. Voel jij ook dat je daadwerkelijk verbinding wil maken met jezelf en je omgeving op een diepere manier dan je momenteel ervaart?  Gun jezelf liefde en zet de stap naar innerlijke vrijheid en gezondheid; bekwaam jezelf in het menszijn.  Integrale Genezing biedt Holistische therapie waarbij je uit je lijden je kracht kunt halen en jezelf persoonlijk ontwikkeld juist door de tegenslagen die je hebt ervaren. Samen maken we van jouw bagage een waardevolle schatkist met daarin gereedschappen die je derest van je leven kunt toepassen.

 

Geïnteresseerd in een intakegesprek?
Klik op de volgende link voor het maken van een afspraak:

klanktherapie bij stressKlankbehandeling 
                                                            
Een klankbehandeling bestaat
voornamelijk uit een klankschaal-
massage. Het werkt zeer ontspannend en je kunt een intentie uitspreken voor jezelf.
Het resultaat is afhankelijk van jouw intentie, het heeft altijd een heilzame uitwerking.
Meestal lost het spanningen op en door de trillingen kunnen oude patronen worden losgelaten.
Er ontstaat meer ruimte, helderheid en overzicht.

alternatieve therapie en sjamanistische zienswijze

Magnetiseren

Magnetiseren is een krachtige energetische behandeling waarbij je lichaam, geest en gedachten op één lijn worden afgestemd. Je geest wordt helderder en je kan positiever gaan denken. De harmonie en zelfliefde wordt bevorderd omdat de energie beter gaat stromen in je aura en je emoties daarom beter kunt reguleren.

innerlijk kindwerk, opstellingen

Holistische Therapie
De behandeling is afgestemd op jouw behoeften en situatie. Deze benadering zorgt ervoor dat er verbindingen worden gelegd tussen de verschillende levensgebieden en problemen bij de oorzaak worden opgelost.
Holistische therapie heeft verschillende interventies die kunnen worden toegepast zoals: opstellingen, innerlijk-kindwerk, lichaamswerk, psycho-educatie, emotie-regulatie en micro-doseren.

Een integrale vorm van gezondheid en genezing Veel gezondheidscentrums en hulpverleningsorganisaties zijn gefragmenteerd.
Ik biedt een integrale en holistische therapie vorm van gezondheid op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau. Er wordt gekeken naar jou als individu en wat jij op een bepaald moment nodig hebt. Naast de focus op genezing en heelwording krijg je handvatten en effectieve oefeningen mee die je in je dagelijks leven kunt toepassen. Dit zorgt ervoor dat je ziektes kan voorkomen door preventief aan je gezondheid te werken en zelf de regie te nemen.
Dit bespaard een hoop tijd, geld en energie die normaliter aan onderzoeken, diagnostiek en medicatie worden besteedt. Daarnaast krijg je kennis, emotionele gezondheidszorg en psycho-educatie die op jou is afgestemd zodat jij je als uniek mens zo goed mogelijk kan manifesteren.  Het integrale aspect bestaat uit een netwerk van alternatieve genezers die elkaar complimenteren omdat ieder zijn eigen expertise heeft en indien nodig de overdracht een mooie aanvulling is op de behandelingen.

 

Menszijn

Klankschaal en fysieke massages

Alle emoties en spanningen die je ervaart worden in het lichaam opgeslagen. Het lichaam is direct verbonden met het onderbewustzijn. Door lichamelijke aanraking en reiniging van de weefsels, spieren en organen kan de homeostase tussen lichaam en geest zich herstellen.
Een klankschaalmassage is gericht op de geest en is heilzaam voor de afvoering van afvalstoffen en bevrijdt je van disfunctionele patronen die in jouw lichaam en energieveld zijn opgeslagen.

Je komt in een ander bewustzijnstoestand terecht waardoor verandering, genezing en transformatie mogelijk wordt. Dit komt omdat je tijdelijk de controle kan loslaten en bepaalde overtuigingen,  blokkade’s en onrust plaats kunnen maken voor een dieper contact met je ware natuur.
Door regelmatig een behandeling te ondergaan zal je bewustzijn verruimen; dit is zeer heilzaam aangezien dit de essentie is van vrijheid en inzicht in jezelf.
blokkade’s en onrust plaats kunnen maken voor een dieper contact met je ware natuur.
Een combinatie van klank en fysieke massage zorgt voor een diepe ontspanning en energetische reiniging.
Wil je meer weten over healing met o.a. klankschalen? neem dan is een kijkje op het volgende blog bericht:
https://maindrian.nl/2021/04/19/healing-klankschaalmassage/

 

Alternatieve genezing

Magnetiseren

De reguliere gezondheidszorg is zich vaak niet bewust van de ware oorzaak van ziekten, blokkades en kwalen. Bij integrale genezing wordt getracht de oorzaak te achterhalen en hier bewustzijn op te krijgen, zodat ware genezing en voorkoming van ziekte mogelijk wordt.
De mens en bepaalde klachten worden bekeken vanuit een breder en integraal perspectief.
Magnetiseren is een manier om ziekte en onverklaarbare klachten uit het lichaam en energieveld te ‘reinigen’. Het uitgangspunt is dat veel ziekte hun oorzaak hebben in een bepaalde laag van het lichaam waarin het wordt opgeslagen. Door het magnetiseren kan deze laag en structuur van het lichaam weer worden recht gestreken. Door de geblokkeerde energie te laten stromen krijgt men een verbetering van de klachten.

 

Wat is magnetiseren 

Magnetiseren is een bijzondere vorm van genezing en gezondheidsbevordering.
Door handoplegging en ‘strijken’ boven het lichaam stuur ik de energie naar de juiste plekken, wordt het zelfgenezendvermogen gestimuleerd en energie opgewekt. Een bijzonder gegeven is dat klachten vaak verdwijnen dankzij de helende manier van het werken met energie. Als magnetiseur voorzie ik het lichaam van nieuwe energie, en haal ik blokkades weg in geheel het energiestelsel, chakra’s en aura.

Genezing met prana energie

Wat levert een individuele behandeling op

-Je krijgt meer inzicht en bevrijding van patronen

-Bevorderen van levenskwaliteit en vitaliteit

-Beter contact met jezelf en je lichaam, subtiel leren voelen

-Loskomen van trauma’s en blokkades

-Toename van Bewustzijn en een Holistische vorm van therapie

-Levensenergie gaat beter stromen

-Je krijgt integrale hulp; breed aanbodt en mogelijkheid tot doorverwijzing

-Een breedt netwerk en ervaring op het gebied van genezing, gezondheid en menszijn

-Je voelt je opgeladen en ontspannen tijdens en na een behandeling,

-Je voelt je als nieuw door de toename van levensenergie en afname van blokkades

Er is steeds meer onderzoek en wetenschappelijk bewijs over de heilzame effecten die trillingen hebben op ons lichaam.
Als je meer wilt weten over de onderzoeksresultaten kan je dit artikel bekijken: https://www.blikopnieuws.nl/gezondheid/250504/genezen-met-geluid-echt-mogelijk.html

Reviews

Benthe:
zeer ontspannen, ik was even helemaal weg en het voelde heerlijk”.

Caroline:
 Ik begon mijn week goed na een klankschaalmassage, het effect is duidelijk merkbaar”.

Marissa:
”Wat vind ik van Maindrian als mens en genezer:

– Maindrian gedraagt zich professioneel.
– Hij is gepassioneerd in wat hij doet.
– Hij kijkt naar jou als individu wat jij op dat moment nodig hebt.
– Hij geeft je handvaten en effectieve oefeningen mee die je zelf in je dagelijks leven kunt toepassen.
– De Holistische Therapie is effectief voor je zelfontwikkeling.
– Het werkt heerlijk ontspannend.
– Hij neemt jou hulpvraag en jou als persoon serieus.
– Hij heeft een fijne en mooie energie.
– Als je na de sessie behoefte hebt aan contact voor o.a vragen of om iets te delen  is dit mogelijk.”

 

 

Praktijk in Amsterdam Noord

Soundhealing Amsterdam

 

 

 

 

 

 

De behandelingen geef ik in mijn praktijkruimte in Amsterdam, adres: Buiksloterbreek 32, 1034 XC.
Ook geef ik behandelingen in Hoorn, adres: Gravenstraat 14 in Hoorn