Mystic Dance

Mystic dance

Mystic Dance organiseert zaterdagavond 14 oktober weer een vrije dansavond met live percussie en een cacao ritueel met DJ Maindrian, kom je ook?
Dit alles zal plaatsvinden in de prachtige ruimte genaamd het Centrum of Happiness; Hendrik van Wijnstraat 10, 1065 AS Amsterdam.
Bij al onze avonden is er onbeperkt water & biologische thee.
De avond wordt ingeleid en de ruimte wordt geboden om te verbinden met jezelf, een intentie te zetten en als optie een cacao-elixer te nuttigen. Iedere avond staat er een cultuur centraal waar de muziek op is afgestemd.

Het dansen wordt in het begin begeleid middels een bewegingsmeditatie om zo in je lijf te zakken en in de flow te komen tijdens de reis. Er wordt een krachtveld opgebouwd waardoor je hoger in je energie komt , makkelijker kunt loslaten en ware gelukzaligheid kunt ervaren vanuit je lichaam.

Over Mystic Dance

Mystic dance is uniek binnen de alternatieve dance scene. Het openingsritueel, de dj-sets en live-percussie zijn afgestemd op een specifieke cultuur. Dit zorgt voor een magische avond van verbinding, plezier en bezieling. Een spannend avontuur waarbij je de essentie van diverse culturen kunt voelen. We sluiten de avond ook vanuit verbinding af en daarna is de mogelijkheid om gezellig na te genieten onder het genot van wat vers fruit & lekkere hapjes.

Het programma:

19.00 – 19.30 Inloop en chill-lounge
19.30 – 20.00 Openingsceremonie
20.00 – 22.00 Mystic Dance reis
22.30 – 23.00 Sound Healing
23:00 23.30 Eindmeditatie & afsluiting met heerlijke versnaperingen en vers fruit ❤

Cultuur: Keltisch

Neem gerust contact met ons op indien je nog vragen hebt via whatsapp/sms 0628121939.
Reserveren is verplicht, dat betekent dat je alleen toegang krijgt als je vooraf een kaartje gekocht hebt ivm een max aantal dansers.

Volg ook de Mystic Dance facebook pagina: https://www.facebook.com/MysticDancers

 

 

 

 

Over Maindrian

Maindrian Lucano Marcello heeft na zijn sjamanistische studie in Gabon Mystic Dance opgericht. Zijn stamnaam is Reveday Manambiey en betekent ‘Divine Light’.
Sinds jonge leeftijd is hij in verschillende spirituele en sjamanistische tradities ingewijd en brengt dit op een aardse manier tot uiting.
Hij heeft veel ervaring in het begeleiden van workshops, rituelen en soundhealing. Daarnaast heeft hij na veel wedstrijd ervaring in diverse martial arts het Kompassievol Krijgerschap opgericht.
Hij is als muzikant veelzijdig en dit is terug te horen en voelen in de dj-sets.