Over mij

Integrale genezing en Menszijn

 

Het doel van Integrale genezing en menszijn is een holistische vorm van genezing en gezondheid aan te beiden waarbij mensen zelf de regie leren nemen.
De verschillende genezingsvormen en bijeenkomsten vormen samen één geheel en stellen jou als mens centraal. Mijn doel is om alle diensten samen te brengen in een centrum waarin we samen de diepere betekenis van het menszijn kunnen ontdekken. Ook het vormen van een nieuwe, authentieke cultuur geïnspireerd op diverse inheemse culturen neemt een centrale rol in. Dit fungeert ook ter bescherming en instandhouding van de natuurvolkeren over heel de wereld.

 

Het aanbod is gebaseerd op eeuwen oude kennis van de geneeskunst. Het zijn traditionele vormen van genezing die hun oorsprong hebben in o.a. het Sjamanisme en de Chinese geneeskunst.
Tijdens de behandelingen en bijeenkomsten werk ik met bepaalde aspecten zoals vibratie, energie en het morfogenetisch veld; dit zijn manieren om transformatie en vernieuwing teweeg te brengen. Daarnaast worden er regelmatig bijeenkomsten en reizen georganiseerd, waarbij stamleden, wisdom-keepers en traditie houders hun ceremonies en kennis delen.

 

De bijeenkomsten zijn zeer divers en worden iedere keer als vernieuwend en anders ervaren.
Bijeenkomsten zoals Mystic Dance, Sound Healing en Plantmedicijn Ceremonies brengen bij veel deelnemers een dieper gevoel van ontspanning, verbondenheid en vreugde met zich mee.
De ervaring en Bezieling van de diverse culturen deel ik via het bespelen van diverse akoestische instrumenten, dans-bijeenkomsten met als thema een specifieke cultuur en sjamanistische reizen.
Het aanbod van de individuele behandelingen bestaan uit: Opstellingen, klankschaalmassage ’s, Shiatsu, Magnetiseren en Lichaamsgerichte-energieoefeningen.

Chi Qong en Innerlijke alchemie

Over mij

Maindrian Lucano Marcello heeft na zijn staminwijding in Gabon Mystic Dance opgericht. Zijn stamnaam is Reveday Manambiey en betekend ‘Divine Light’.
Sinds jonge leeftijd is hij in verschillende spirituele en sjamanistische tradities ingewijd en brengt dit op een aardse manier tot uiting. Hij heeft veel ervaring in het begeleiden van workshops, rituelen en soundhealing. Daarnaast heeft hij na veel wedstrijd ervaring in diverse martial arts het Kompassievol Krijgerschap opgericht.Na zijn studie in de Soundfullness methodiek heeft hij op een geheel autentieke manier uiting gegeven aan Sound Healing. De bijeenkomsten zijn verbonden met de verschillende natuurcyclus zoals de zomerzonnewende en equinox.
Naast de groepsbijeenkomsten werkt hij als holistisch therapeut en maatschappelijk werker, waarin hij is gediplomeerd.
Hij is geschoolt in diverse diciplines zoals;  shiatsu, klankschaalmassage’s, magnetiseren, opstellingen, lichaamsgerichte therapie.