Mystic Dance

 

Eerstvolgende bijeenkomst: Zaterdag 3 december in Yurt Life Zaandam!

 

Unieke verbinding

Mystic dance is een vorm van vrij dansen; speciaal voor mensen die van diepgang houden en zichzelf willen uiten en ontdekken in de dans.
De dans-bijeenkomsten worden bekrachtigd door live akoestische muziek van diverse culturen en klanken. Ga mee op avontuur!

Door de ritmische klanken kan je in trance komen en je kan samen dansen of lekker met jezelf.
Voelen neemt de plaats voor spreken; er wordt tijdens het dansen dus niet gesproken– om zo onszelf echt in de muziek te laten komen; we dansen op blote voeten – om goed contact te maken met de vloer en onszelf en we doen dit zonder drugs of alcohol – om bij onszelf te zijn in het hier en nu. Het leuke aan deze nieuwe dansvorm is dat er, naast het spel en interactie element, ook een spiritueel aspect in is verweven.

 


 

 

Wat kan je verwachten?

Tijdens een dans-sessie staat er een thema centraal vanuit een traditionele cultuur. De Dj-set en live percussie worden uitgekozen aan de hand hiervan; daarnaast is er de gelegenheid om samen te spelen, op ritme te dansen en jezelf te uiten in de dans.

Het spirituele aspect wordt verweven in de muziek en tijdens de warming up. Dit helpt om even te landen na binnenkomst en je daarna open te stellen voor de beleving.
Om het extra bijzonder te maken vindt er voor het dansen een ceremonie plaats, waarbij er cacao-elixer wordt geschonken. Ook wordt de gelegenheid gecreëerd om een intentie neer te zetten, zodat het dansen zelf een verhelderende werking kan hebben, als je dat wilt.

 


Over mij

De avond wordt georganiseerd Maindrian. Zijn stamnaam is Reveday Maniambey en betekend Divine Light. Hij heeft veel ervaring in het sjamanisme, Mystic Dance , soundhealing en rituelen.

We proberen een fijne sfeer te creëren en een unieke ervaringen die er voor zorgt dat je met een fijne energie naar huis gaat.
Het leuke aan Mystic Dance is ook dat het een heel gevarieerd publiek trekt, van jong tot oud, gewoon lekker dansen en genieten met elkaar. Het leek mij heel erg leuk om  iets speciaals te creëren waar mensen kunnen genieten van dansen, op live muziek, met daarbij een mooi ritueel om het een fijne bedding te geven.

 

 

 


Meer informatie

 

Eerstvolgende bijeenkomst: Zaterdag 3 december
De deur is open om 19.15 uur.
De openingsceremonie begint om 19.30 uur.
Na het cacao openingsritueel beginnen we met mystic dance, de bijeenkomst duurt tot 22.30 uur.

Bijdrage: € 45,- (graag contant mee nemen i.v.m. nog geen pin).

Wegens de bijzondere context en de ruimte, houden we het graag intiem, we hebben plek voor 20 mensen.

Meld je even aan via de mail, zodat we weten hoeveel mensen er willen komen:
info@maindrian.nl

 

We dansen in Yurtlife in Zaandam, dit is goed te bereiken met de trein en ligt op loopafstand van station Koog aan de Zaan en station Zaandam Kogerveld.
Ook is er gratis parkeren.

Locatie:
Yurtlife
Noordervaldeurstraat 13
1508 EL Zaandam

Mocht je nog vragen hebben, mail gerust

Volg ook onze facebook pagina:

https://www.facebook.com/MysticDancers

 

Routebeschrijving:

Let op! Dit is een aparte ingang van Yurtlife (het adres is de juiste locatie).

 

De ingang is om de hoek van het pand; zoals op de afbeelding te zien bij de zwarte deur