Plant Medicijn Ceremonies

Het mysterie van het bestaan

Je ervaart regelmatig een gebrek aan de integratie van het mysterie van het bestaan in de samenleving. Je bent op zoek naar een diepere verbinding met jezelf, de natuur en omgeving. Het is voor jou waardevol om betekenisgeving aan jouw bestaan hier op aarde te kunnen geven, wat verder gaat dan het overlevingspatroon. Wellicht heb je al wat ervaring op het gebied van yoga, meditatie of therapie als het gaat om innerlijke transformatie en spirituele ontwikkeling. Echter ontbreekt er nog iets fundamenteels op jouw pad, alleen kan je niet zo goed de vinger erop leggen.

Diep van binnen voel je de roeping; om jouw innerlijk te bevrijden van alle dogma’s, conditioneringen, trauma’s, voorouderlijke wonden etc. Je beseft heel goed dat de huidige staat van de wereld er beroerd aan toe is en verandering hard nodig is voor het creëren van een nieuwe wereld. Het lijkt een immense taak om deze veranderingen te bewerkstelligen en een blijvende transformatie te ondergaan die niet alleen jou als persoon ten goede komt maar ook de wereld. Dit is een reële gedachten, gelukkig sta je er niet alleen voor en zijn er veel krachten met je; het is alleen een kwestie van er contact mee maken en bewustzijn. 

 

cacao ceremonie

 ”Wij bieden een liefdevolle en veilige setting waar ruimte is voor je eigen proces en het vieren van het bestaan” Maindrian Lucano Marcello 

 

Agenda

 

Plantmedicijn ceremonie met ayauasca
Speciaal met iemand uit Brazilië

Datum: zaterdag 26 november
Tijd: start 14.00 tot 22.00 uur
Locatie: wordt nog bekend gemaakt
Kosten: €220
aanmelden via: info@maindrian.nl

 

Volgende ceremonies:
Zaterdag 17 december Amanita Muscaria Ceremonie
Het sacrament van het Europese continent 

 

Review van een deelneemster

Samen creëren van een nieuwe wereld

Merk jij ook op dat het leven en de persoonlijke omstandigheden van veel mensen en misschien ook van jezelf in een staat van onrust en chaos verkeerd?
Wil jij in harmonie leven en jouw wonden, inclusief die van je voorouders, genezen zodat de rust en balans in je leven kan terugkeren?  Een plant medicijn ceremonie is een therapeutische setting waarbij, indien in de juiste setting, de wonden kunnen genezen.
Je gevoel van afgescheidenheid verdwijnt tijdens een ceremonie en je voelt de grote eenheid en familie die we allen zijn. 

 

Kennis en ervaring van het heilige

De context van de ceremonies wordt gegeven vanuit diverse sjamanistische tradities.
Het sjamanisme is de eerste spirituele discipline of weg die leidt tot onmiddellijke kennis van het heilige (gnosis). Als zodanig is het de wortel waaruit andere spirituele disciplines zijn voortgekomen. De medicijn planten waar wij mee werken zijn ambassadeurs van moeder aarde en ze helpen jou los te komen van alle conditioneringen die jou contact met het heilige en levende moeder aarde hebben verbroken. 

 

 

 

Yurt

De Ceremonies worden gegeven in een Yurt 

 

Hoe kan het jou helpen?

Elk plant medicijn is een heilig sacrament; het werkt op de integratie van de donkere, ongeadresseerde, of schaduw aspecten van jezelf. Tijdens elke ceremonie kan je werken met een intentie; de plant laat je op een diepe manier contact maken met je onderbewustzijn waardoor dit gemanifesteerd kan worden. 

Waarom kan jou dit helpen? Die reden is dat deze aspecten essentieel zijn voor jou psycho spirituele ontwikkeling en algemene gezondheid. Zonder de directe ervaring van schaduw emoties vanuit een plaats van overgave en erkenning, worden pijn en wonden ongepast opgeslagen, onderdrukt, in de diepte van je psyche. Dit creëert blokkades voor de stroom van jouw leven en nieuwe, nadelige gedrags paden worden gecreëerd om deze blokkades in stand te houden, om de onderdrukking of ontwijking van ongewenste emotionele inhoud in stand te houden.

Deze diepgewortelde emoties bevatten een potentieel voor grote empowerment, maar wanneer ze niet worden behandeld en opgesloten, ontkrachten ze jou empowerment door je onderbewuste gedrag te controleren. Nadenken over historische gevoelens zal niet noodzakelijk hun controle over je loslaten. De enige manier om echt door en voorbij deze emoties te bewegen, om ze te integreren, is ze in hun volle eerlijkheid te VOELEN en van die gevoelens te leren (zo goed als je kunt). En dit is het proces wat je aangaat tijdens deelname in de ceremonies. 

 

 

Vliegenzwam

 

Nieuwe Traditie

 

Linha Xamanismo de Leao Dourado
De Nederlandse vertaling is ‘’Sjamanistische lijn van de Gouden leeuw’’. Dit is de naam van de nieuwe traditie die we afgelopen maand na de presentatie in een ceremonie samen voor het eerst hebben beleefd.Laad jezelf op met nieuwe levenskracht, kom je ook?
Een van de krachten van deze traditie is dat het je in staat stelt om geloofssystemen, culturele verhalen en gedragspatronen – die we ons hele leven als vanzelfsprekend hebben beschouwd – vanuit een heel andere invalshoek te bekijken, en ze effectief onder de loep te nemen.
Het doel van de traditie is het creëren van een nieuwe cultuur, om dit te realiseren en een nieuw niveau van bewustzijn te bereiken is het werken met deze medicijnplanten waarschijnlijk het snelste en meest efficiënte.
Je bent van harte uitgenodigd om samen een nieuwe wereld te creëren die begint met het veranderen van ons persoonlijk bewustzijn en het transformeren van oude patronen.
De ceremonie wordt begeleidt in een veilige context met ervaren begeleiders en een hoofdmuzikant.
Als je voor het eerst wilt deelnemen graag contact opnemen voor een screeninggesprek.