Wat is Soundhealing

Main services, sound healing, klankschaalmassage, klankschaal, yoga, muay thai, kickboks voor bedrijven, kickbox bedrijven, rots en watertraining, service, maatschappelijke dienstverlening

De werking van klank bij een behandeling berust in hoofdlijn op twee zaken: alles is trilling en trillingen beïnvloeden elkaar. Klank is trilling, water is een medium dat heel gemakkelijk trillingen doorgeeft. Omdat ons lichaam voor ca 80 % uit water bestaat, verplaatsen deze trillingen zich snel en gemakkelijk door ons lichaam via het water en geven zo een fijne innerlijke massage van alle cellen. Daar waar er blokkades zijn in ons lichaam en geest worden deze op een zachte manier uitgenodigd om los te laten. De schalen en akoestische instrumenten produceren een breed spectrum aan trillingen, en bij eigen frequenties gaan lichaamsdelen meetrillen (resonantie). De uitwerking is zowel fysiek, psychisch als energetisch. Alles heeft een frequentie, zo ook organen, door het principe van resonantie is het mogelijk om (lichaam)structuren aan te passen en te harmoniseren middels klank en vibratie. Ook vertraagt de frequentie van de trillingen in de hersenen, dit kalmeert het denken en het zenuwstelsel. Uniek aan de soundhealing die ik aanbiedt zijn bepaalde technieken waarbij je met je eigen stem klanken kan produceren die heilzaam zijn voor de organen doordat ze ontgiften.
Deze technieken zijn een aspect van de soundhealing; uiteindelijk is iedereen in staat zichzelf te genezen, de stem kan hierbij een krachtig hulpmiddel zijn.

Wat kan je ermee bereiken?
Vanuit de praktijk blijkt dat soundhealing een grote bijdrage levert aan de algehele welzijn van een mens. Op fysiek niveau helpt het pijn te verlichten en kan het lichamelijke ziekten genezen.
Ook helpt het de geest tot rust te brengen en ervaart men vaak diepe kalmte.  Tevens worden de emoties meer in balans gebracht. De effecten blijven bij sommigen nog enkele dagen tot een week aanwezig. Dit komt omdat de vibraties door het water in het lichaam worden geabsorbeerd en in de cellen worden opgeslagen. Tussen de behandelingen door geef ik indien gewenst oefeningen mee om een beter resultaat te behalen en het zelf genezend vermogen van het lichaam en geest op een dieper niveau te stimuleren. Voor optimaal effect is het aan te raden om een periode regelmatig een sessie of behandeling te ondergaan, omdat het dan dieper doordringt in je lichaam en helpt in je geestelijke groei.

Voordelen van soundhealing:
·         Het kalmeert en herstelt de geest.
·         Het verminderd stress, angst en depressie.
·         Het verlicht pijnen.
·         Het versterkt het immuunsysteem.
·         Het bevordert sereniteit en ontspanning.
·         Het verhoogt de concentratie en meditatieve focus.