Sjamanistische Soundhealing Bijeenkomsten

Ben je ook benieuwd wat een Sjamanistische Soundhealing inhoudt en wat het voor jou kan betekenen? In deze blog ga ik dieper in op deze vragen.

Onze samenleving is steeds individualistischer aan het worden; het motto van tegenwoordig luidt ieder voor zich en God voor allen.  Er is een grote behoefte aan werkelijke verbinding, de invulling van deze behoefte uit zich voornamelijk in de misplaatste toename van smartphone gebruik.  
De wereldwijde gezondheidscrisis heeft veel veranderd in een korte tijd en is voor veel mensen moeilijk. Er heerst veel emotioneel lijden, we verlangen allemaal naar een wereld die bestaat uit heelheid waarin de wetenschap de aarde en mens dient.

Een bijzondere weg naar heling, genezing en verbinding zijn sjamanistische Soundhealing Bijeenkomsten. Sound healing is een bevrijdende ervaring die je diep in contact brengt met je ware Zelf. Tijdens een bijeenkomst hoef je helemaal niks te doen, door overgave en ontspanning ontstaat genezing en inzicht. Het is een groepsbijeenkomst; je gaat in diepe meditatie en er ontstaat één groot hart van alle mensen die aanwezig zijn.

Wat gebeurt er tijdens een Sjamanistische Sound healing ?

Er worden diverse klanken en healing technieken toegepast, de instrumenten die produceren vibraties en deze hebben een positief effect op de hersenen en algehele gesteldheid. De ervaring gaat woorden te boven en heeft verschillende facetten. Hoofdzakelijk brengt het een verandering van bewustzijn teweeg; dit is een eeuwen oude traditie die door medicijnmannen en sjamanen wordt beoefend.

Tijdens de healing lig je ontspannen op een matje terwijl je hersenen een andere golflengte aannemen, de Theta staat. Door dit contact te maken krijg je meer toegang tot je levenspotentie en kom je in een langdurige Flow.Instrumenten die worden bespeeld

Een aantal voorbeelden zijn: Mijn helende stem, klankschalen, Santur, Didgeridoo, Crystal forks, Native Flute. Alvorens de soundhealing begint wordt de gelegenheid geboden om bewust een intentie te zetten.

De healing wordt gefaciliteerd door ervaren sjamanen, wij hebben veel ervaring met healing en de spirituele dimensie. Doorgaans is er tijdens regulieren soundhealing bijeenkomsten weinig aandacht voor het spirituele aspect en de kennis over genezen. Mijn kwaliteit is dat ik contact kan maken met de zielen wereld en hierover wijsheid en inzichten deel.


Sjamanisme als levenswijze om meer harmonie in onze levens te brengen

Een ander aspect wat ons onderscheidt van regulieren soundhealing is dat wij een sjamanistische benadering hanteren, het is dus meer omvattend is dan alleen soundhealing. 

Concreet betekent dit dat wij een context creëren waarin kennisoverdracht en afstemming op het groter geheel plaatsvindt. Dit zorgt voor een enorm krachtveld en verbinding met heel de creatie. Tevens biedt dit veel betekenis en waarde aan ons menselijk bestaan, ook geeft het inzicht in de rol die wij als mensen innemen ten opzichte van de natuur.

Ziekte en blokkades ontstaan wanneer men uit ritme is met zichzelf, de sjamanistische soundhealing brengt je weer in contact met het je eigen ritme en die van de natuur. Door je te verbinden met energie van de natuur laadt je op en ontvouwen zich nieuwe mogelijkheden op jouw pad. 
Iedere bijeenkomst heeft een specifiek overgangsthema of hoogtepunt van de seizoenen; dit fungeert als krachtige energetische poorten. Door deelname maak je verbinding met het potentieel van de Aarde, De Kosmos en andere realiteiten, en versterk je de vitaliteit en voorspoed van je persoonlijk leven en je omgeving. Iedere bijeenkomst is een gouden kans voor persoonlijke transformatie.


Wat zijn de voordelen van onze diensten voor de gezondheid en algehele welzijn

Ons lichaam bestaat voornamelijk uit frequenties van energie, deze kunnen uit balans raken door emoties, stress en stralingen. De sound healingen zorgen ervoor dat de energiebalans wordt geharmoniseerd en je meer inzicht krijgt in bepaalde emoties.
Het is namelijk zo dat elke emotie een eigen frequentie heeft, door de verschillende klanken die worden geproduceerd tijdens een bijeenkomst kan het lichaam deze emoties loslaten. Er wordt ruimte gemaakt voor harmoniserende frequenties waardoor gezondheid ontstaat.

Sjamanistische Soundhealing hanteert een holistische benadering en harmoniseert lichaam, geest en Ziel.  Veel mensen ervaren een diepe kalmte na het te hebben ondergaan van een soundhealing.
Iedereen vanaf 20 jaar kan een sjamanistische soundhealing ondergaan. 


Voordelen overzicht:

– Bekrachtiging voor op je pad; intenties laten manifesteren
– Diepe healing en verbinding met jezelf en het groter geheel
– Kalmte en harmonieuze vibraties in heel je lichaam
– Geestelijk welzijn door diepe ontspanning
– Stressreductie en balanceren hersenhelften.