Klankschaalmassage & healingHet moderne Leven


Het leven vergt veel van ons, het is een uitdaging om niet mee te gaan in de up en downs.
Veel mensen lijden bewust of onbewust, in deze tijd zijn gezondheid en stabiliteit belangrijker dan ooit.
Het vertrouwen in de regulieren gezondheidszorg neemt af, bovendien werkt zij alleen symptoom bestrijdend en niet preventief.

Er is bij veel mensen een behoefte aan verbinding en genezing. In deze blog ga ik het hebben over klankschaalmassage en healing.
Healing betekend heel zijn en worden wie je in essentie bent: één en in harmonie met alles wat bestaat.
Het is niet nodig om veel geld en tijd te besteden aan jou unieke helingsproces, wel vergt het bereidwilligheid en toewijding.


Healing door energie en klank

Alles is energie in trilling. Als je in overeenstemming komt met de frequentie van de realiteit die je wenst, dan zal het zich manifesteren.
Er kan geen andere manier zijn.

Een praktische manier om je leven in te richtten zoals jij wenst is door gebruik te maken van energie en vibratie.
Door gebruik te maken van deze aspecten kan je de materie beïnvloeden omdat materie slechts een gecondenseerde vorm van energie en vibratie is volgens Einstein.

In mijn praktijk werk ik uitgebreid met deze aspecten door het geven van klankschaalmassages en magnetiseren.
De behandelingen die ik geef brengen mensen diep in contact met hun Zelf, dit is erg belangrijk aangezien er dagelijks veel invloeden zijn die ons hiervan kunnen weghalen.

Het is belangrijk om te weten dat healing niet in één keer gebeurt; het is een proces waarbij je steeds meer lagen weghaalt die als een sluier om jou essentie liggen.Genezing en de wet van Karma 

Karma is de wet van actie, gebaseerd op de wet van oorzaak en gevolg.
Alle omstandigheden in iemand zijn leven, kenmerken en gewoonte is iets dat iemand zelf gecreëerd heeft. De gevolgen van de daden in het huidige leven blijven in het onderbewustzijn bewaard, en die uit eerdere levens zijn overgebracht, zijn verborgen in het bovenbewustzijn.

Tijdens een healing word je energetisch schoongemaakt en de effecten van eerdere acties (karma) worden voor een deel vernietigd. Het ondergaan van een healing traject is een bijzondere kans om je te bevrijden van karma, hierdoor word je sterker, en ben je minder beïnvloedbaar door omgevingsfactoren.Wat zijn de voordelen van Individuele Holistische Healing  

Er zijn veel voordelen van healing, ik omschrijf hieronder een aantal hoofdzaken:

-Toename van gezondheid en persoonlijk welzijn

-Opruimen en vrijkomen van karma

-Zelfkennis

-Hogere levenskwaliteit en ontspanning

-Emotionele stabiliteit en verwerking

-Betere energiestroom en levensflow

-Meer innerlijke kracht en Licht

healingHoe werkt een klankschaalmassage

Ik werk met verschillende sjamanistische instrumenten die een genezend effect hebben.
Hoofdzakelijk geef ik klankschaalmassages. Dit is een vorm van healing die diepe ontspanning teweegbrengt. Ik masseer met de schalen op het lichaam, de trillingen zorgen voor een geestelijke massage.

Door het diepe effect op het lichaam kunnen de lichaamseigen trillingen en frequenties herstellen waardoor diverse klachten kunnen worden weggenomen. Ik besteed uitgebreid aandacht aan het balanceren van de chakra’s tijdens een klankschaalmassage, ik gebruik hiervoor ook mijn helende stem. Ook geef ik fysieke massages; dit bevordert de werking van de klankschaalmassages.Waar werken Klankschaalmassages voor

Klankschaalmassage werkt ontspannend en wordt ingezet voor het harmoniseren van je chakra’s, ont stressen, burn-out, ADHD-ADD, persoonlijke trauma’s, autisme en vergroten van bewustzijn. Daarnaast wordt het toegepast bij slaapproblemen en een breed scala aan lichamelijke klachten waarvan doctoren aangeven dat je ermee moet leren leven.

Onderzoeken van Sound healing

In steeds meer ziekenhuizen wordt er gebruik gemaakt van sound healing bij ziektes zoals kanker. De medische onderzoeken van het  National Library of Medicine  kan je hier lezen. Ze hebben bij dit onderzoek aangetoond dat geluidsfrequenties tumoren kunnen weghalen. 
Soundhealing heeft een stevige basis in de psychologie en neurologie.
Er is een ondersteunend onderzoek gedaan in het Journal of Evidence-Based Integrative Medicine in 2016, naar het genezende vermogen van geluid waarbij “significante verbetering” werd gevonden in spanning, stemming, lichamelijke klachten, lichamelijke pijn en spiritueel welzijn als reactie op klankschaalmeditatie en healing.Hoe werkt Magnetiseren

Magnetiseren is een bijzondere vorm van healing, waarbij ik door handoplegging en ‘strijken’ boven het lichaam de energie naar de juiste plekken stuur en levensenergie opwek. Een bijzonder gegeven is dat klachten vaak verdwijnen dankzij de helende manier van het werken met energie.
Als magnetiseur voorzie ik het lichaam van nieuwe energie, en haal ik blokkades weg in geheel het energiestelsel, chakra’s en aura.Waar werkt Magnetiseren voor

Magnetiseren is goed voor een groot spectrum aan psychische klachten, bijvoorbeeld: faalangst, depressie, stress, agressie, onzekerheid, te kort aan energie, slaapproblemen, lusteloosheid.