Plantmedicijn ceremonie

Plantmedicijn ceremonie

 

Een plantmedicijn ceremonie kan veel voor je betekenen als je in je leven vastloopt of behoeften hebt aan meer diepgang, inzichten of genezing.
Een plantmedicijn wordt binnen ceremoniële context gezien als een sacrament.
Dit betekend dat het als een heilige substantie wordt beschouwd die het lichaam betreedt en je kan ondersteunen op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau.

Een ceremonie is van grote waarde in o.a. de volgende situaties:

 • Als je meer inzichten wilt in bijvoorbeeld je levenspad
 • Bij emotioneel trauma
 • Behoefte aan persoonlijke of spirituele groei
 • Gebrek aan een gevoel van verbinding
 • Relatieproblemen
 • Contact met gelijkgestemde
 • Beperkende patronen die jouw leven beïnvloeden
 • Je wilt in harmonie komen met je familie
 • Het oplossen van karma en verwerken van je verleden
 • Je hebt interesse in het sjamanisme of andere spirituele stromingen
 • Je meer vanuit je hart en intuïtie wilt leven.
 • Je bewustzijn wilt verruimen
ayahuasca

they say this to you in Peru. They say, “This froms our university. You went to Harvard? We went to ayahuasca.”

Hoe verloopt een plantmedicijn ceremonie dag?

We creëren een ‘sacred space’ waarin jij je veilig en geborgen kunt voelen tijdens de plantmedicijn ceremonie. Dit maakt het mogelijk dat je de kwetsbaarheid in jezelf kan ontmoeten en je intenties kan plaatsen. De plantmedicijn ceremonie wordt altijd officieel geopend, zodat je veilig door de ervaring kan gaan. Ook sluiten we de ceremonie officieel zodra het is afgelopen, dit zijn belangrijke onderdelen van een ceremonie. De reizen worden gefaciliteerd met behulp van Live Muziek, Percussie, Soundhealing en sjamanistische liederen.
Het ritueel wordt gegeven binnen een sjamanistische setting,  op de dag zelf vieren we het leven in verbinding met onszelf, elkaar en het universum.
Wil je weten waar je op dient te letten voordat je beslist deel te nemen aan een ceremonie?  In het volgende artikel omschrijf ik belangrijke aandachtspunten indien je wilt deelnemen aan een plantmedicijn ceremonie
https://maindrian.nl/2022/11/16/plantmedicijnen-handleiding/

De setting van de plantmedicijn ceremonie

 

De plantmedicijn ceremonie wordt begeleid door ervaren beoefenaars en assistenten om je te begeleiden in jouw proces. Alvorens je aan een ceremonie kan deelnemen vindt er altijd een intakegesprek plaats waarin we je screenen, helpen met het formuleren van een intentie en met de voorbereiding.
De ceremonies hebben een bepaalde structuur, zodat je het sacrament optimaal kan ervaren en op een veilige en gedragen manier de reis kan beleven.

De therapeutische setting maakt dat je bepaalde patronen kan los laten en transformatie in je leven kan ervaren.De locatie van de ceremonie is altijd op een krachtplek in de natuur. Momenteel geven wij ceremonies in een sjamanistische Yurt en in een Toren in de buurt van Amsterdam.
Een individuele plantmedicijn ceremonie of in duo is ook mogelijk.  Als je met moeilijke stukken worstelt waar je moeilijk doorheen komt en extra aandacht voor nodig hebt is dit aan te raden.
In mijn praktijk werk ik ook met microdoseren, er is veel onderzoek gedaan naar de therapeutische effecten van deze methode.  Voor persoonlijke ervaringen kan je het volgende verslag lezen:
https://microdosing.nl/microdosing-ervaringen/microdosing-burn-out-evenwicht-plantmedicijnen/

plantmedicijn ceremonie Amsterdam

Over mij

Maindrian Lucano Marcello heeft na zijn staminwijding in Gabon een nieuwe sjamanistische traditie geopend, de ceremonies vinden plaats binnen deze traditie.
Zijn stamnaam is Reveday Manambiey en betekend ‘Divine Light’.
Sinds jonge leeftijd is hij in verschillende spirituele en sjamanistische tradities ingewijd en brengt dit op een aardse manier tot uiting. Hij heeft veel ervaring in het begeleiden van workshops, rituelen en soundhealing. Daarnaast heeft hij na veel wedstrijd ervaring in diverse martial arts het Kompassievol Krijgerschap opgericht. Hij heeft veel ervaring met diverse plantmedicijnen, en is o.a. voor langere tijd naar Brazilië geweest om zelf ayahuasca te brouwen en heeft daar veel kennis en contacten opgedaan.
Hij heeft een intense studie van tien jaar in het sjamanisme achter de rug, en faciliteert sinds een aantal jaar plantmedicijn ceremonies.

De traditie: Linha Xamanismo de Leao Dourado

De Nederlandse vertaling is ‘’Sjamanistische lijn van de Gouden leeuw’’. Dit is de naam van de nieuwe traditie. Een van de krachten van deze traditie is dat het je in staat stelt om geloofssystemen, culturele verhalen en gedragspatronen – die we ons hele leven als vanzelfsprekend hebben beschouwd – vanuit een heel andere invalshoek te bekijken, en ze effectief onder de loep te nemen.

Het doel van de traditie is om een bijdrage te leveren aan het creëren van een nieuwe wereld. Om dit te realiseren en een nieuw niveau van bewustzijn te bereiken is het werken met deze medicijnplanten waarschijnlijk het snelste en meest efficiënte.

Je bent van harte uitgenodigd om samen een nieuwe wereld te creëren die begint met het veranderen van ons persoonlijk bewustzijn en het transformeren van oude patronen.