Ultra-sound behandeling als alternatief tegen chemo’s en opereren

Er zijn tegenwoordig veel hoopgevende alternatieve behandelingen op het gebied van ‘soundhealing’ als het gaat over ernstige ziektes of in het geval operaties.
Één van die behandelingen heet histotripsie en dit is een niet-invasieve kankerbehandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van echografie om tumoren in het lichaam op te breken.
Het maakt gebruik van gecontroleerde geluidsgolven om microbellen te creëren om het beoogde zieke weefsel te vernietigen, waardoor het gebruik van bestraling, chemotherapie en chirurgische incisies wordt geëlimineerd.

Een klankbehandeling kan ook heel heilzaam zijn voor mensen met kanker omdat er een diepe ontspanning ontstaat en de ziekte even kan worden vergeten. Tijdens een behandeling ontstaat er weer ruimte voor het ervaren van positieve gevoelens zoals vrede, geluk en een dieper contact met jezelf. Genezen met behulp van trillingen is tevens de oudste vorm van geneeswijze, dit soort behandelingen kunnen een mooie aanvulling zijn op de Ultra-sound behandeling als alternatief tegen chemo’s.
Voor meer informatie over de klankbehandelingen kan je een kijkje nemen op de volgende pagina: https://maindrian.nl/lichaamsgerichte-therapie/


alternatieve behandeling bij kanker

De Ultra-sound behandeling als alternatief tegen chemo’s fungeert tevens als een preventie middel tegen operaties. Het heeft het potentieel om de praktijk van chirurgie opnieuw vorm te geven. Histotripsie – letterlijk het ‘verpletteren van weefsel’ – is een niet-invasieve therapie die ultrasone pulsen met hoge intensiteit gebruikt om weefsel in het lichaam vloeibaar te maken zonder ooit de huid te beschadigen. Ziektes bestrijden en genezen met behulp van geluid staat aan de basis van de geneeskunde sinds de oudheid.
Langzaam maar zeker komt ook de huidige medische wetenschap achter het potentieel van vibratie. Het is natuurlijk een behoorlijk grote overweging welke keuze je dient te maken bij sprake van kanker of in het geval van operatie. Wat in iedergeval een feit is dat Ultra-Sound het lichaam niet aantast waardoor je meer kans hebt om te overleven omdat je via deze behandeling niet je immuumsysteem verzwakt. Door je te verdiepen in dit soort behandelingen kan je nieuw perspectief krijgen en ook veel leren over verschillende onderwerpen, waardoor het leven meer betekenis krijgt.